0610949950

Erasmusstraat  9

2851TA  Haastrecht

beauty@angels-touch.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lippen

Voor een mooie lipcontour bestaan er met permanente make-up veel mogelijkheden. Een cupidoboog die ongelijk is kan vaak weer gelijk gemaakt worden. Pigmentverlies in de liplijn of in de gehele lippen kan worden opgelost. Een natuurlijke kleur in de lippen of een tintje donkerder, zorgt ervoor dat de contour van de lippen weer duidelijker is en kan eventuele oneffenheden camoufleren zonder dat u er altijd opgemaakt uitziet.

 

Lipliner

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat. De kleur wordt namelijk zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur gekozen.

 

Lipliner met shadow

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

 

Full lips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

 

OVER ANGELIQUE

Met persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgvuldige behandelingen zorg ik er voor da het gewenste resultaat behaald wordt.

Graag tot ziens in mijn salon!

Angelique

OPENINGSTIJDEN

Maandag                  09.00 - 22.00

Dinsdag                    09.00 - 17.00

Woensdag               09.00 - 22.00

Donderdag              09.00 - 17.00

Vrijdag                      op speciaal verzoek