Plasma behandeling

Er is een nieuwe methode die chirurgische ingrepen in bepaalde situaties overbodig kan maken. Dat is een behandeling met de Jett Plasma Profi. Deze Plasma behandeling is in ons land snel in populariteit toegenomen en wordt al in vele landen toegepast. Wij zijn er trots op dat wij, als een van de eerste salons in Nederland, deze nieuwe baanbrekende methode mogen gaan uitvoeren.

De Jett Plasma Profi wordt handmatig afgesteld op de huid. Dat is prettig, want dat maakt de behandeling veiliger en effectiever. Omdat de instellingen precies afgestemd worden op de te behandelen huid, wordt zo onnodige schade aan de huid voorkomen en is de korstvorming die na de behandeling ontstaat ook aanzienlijk minder.

Deze vooruitgang in technologie maakt dat de drempel naar dit soort ingrepen steeds lager wordt. Voor iedereen die bang is om onder het mes te gaan, is deze veilige behandeling een fantastische ontwikkelling.

De Jett Plasma Profi werkt op basis van plasma. Doordat bij de behandeling geïoniseerde gasmoleculen vrijkomen, ontstaat er namelijk plasma. De huid wordt tijdens de behandeling op kleine schaal met plasma behandeld. Bij deze behandeling wordt geen direct contact met de huid gemaakt, maar er ontstaat tussen de punt van de Jett Plasma Profi en de huid een soort bruggetje van geladen plasma. Deze raakt de huid puntsgewijs aan. Hierop trekken de huidvezels zich onmiddellijk samen, waardoor een liftend en verstrakkend effect wordt bereikt van de huid. Je voelt hier weinig van.

Tijdens de behandeling wordt er met een speciale plasmatechniek gewerkt waardoor er door de Plasma specialiste heel precies kan worden gewerkt. Met name voor bepaalde probleemzones is dit bijzonder prettig. De behandeling zelf duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten. Na de behandeling kan enige zwelling optreden, die snel weer af zal nemen. Complicaties zijn van deze behandeling niet te verwachten.

 

 

Ooglidverstrakking zonder snijden – Blefaroplasma

 

Ooglidcorrecties zijn vaak onontkoombaar. Zoals voor bijvoorbeeld mensen met blepharochalasis (de huid van de oogleden drukt dan op de onderste wimpers). Maar ook personen die niet aan deze aandoening lijden, kunnen natuurlijk kiezen voor een ooglidcorrectie als hier een cosmetische indicatie voor is.

 

Tot voor kort waren al deze mensen aangewezen op een chirurgische ingreep. Tegenwoordig is dat minder snel nodig. Met deze nieuwe Plasmatechniek kunnen hangende oogleden en overtollig huid (wallen) effectief behandeld worden en het ooglid worden verstrakt. Niet alleen is een operatieve ingreep onnodig, het scheelt ook nog eens aanzienlijk in de kosten. De kosten voor een ooglidverstrakking of blefaroplasma behandeling liggen namelijk veel lager dan die van een chirurgische ingreep.

 

Inmiddels is wereldwijd bewezen dat Plasma behandelingen voor verschillende oppervlakkige ingrepen aan de huid, een zowel veilig als effectief alternatief kunnen zijn.

 

De Plasma behandeling is een effectieve, baanbrekende en veilige techniek. Deze wordt uitsluitend door hiervoor opgeleide Plasma specialisten toegepast. Aangezien de Plasma methode niet invasief is, is de kans dat er zich complicaties voordoen minimaal. De resultaten zijn direct na de behandeling al zichtbaar en verbeteren binnen een periode van 3 maanden. Deze behandeling heeft nog een extra lange termijn voordeel. Zij geeft tegelijkertijd de diepere huidlagen een bio-stimulatie. Dit resulteert in de nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Deze dubbele actie zorgt voor een langdurig effect van de Plasma behandeling.

 

Deze Plasma behandeling wordt door middel van een speciale Plasmatechniek uitgevoerd. Stukjes huid worden als het ware verdampt. Daardoor wordt de huid strakker en oogt jeugdiger. Door deze behandeling vormt zich geen littekenweefsel. Alhoewel de behandeling heel goed te verdragen is, wordt er toch gebruik gemaakt van een plaatselijke verdoving in de vorm van een zalf.

 

De herstelperiode van de huid neemt slechts een aantal dagen in beslag. Direct na de behandeling komen er kleine korstjes op de behandelde huid en kan er enige zwelling ontstaan. De zwelling is slechts van korte duur en na een aantal dagen zijn ook de korstjes verdwenen. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling neemt hierna nog enige tijd in beslag. Direct na de Plasma behandeling is al wel resultaat te zien, maar na enige tijd zal dit nog beter zijn.

 

Overige indicaties Plasma behandeling

Behalve voor ooglidverstrakking kan een Plasma behandeling ook ingezet worden voor meerdere andere huidproblemen, zoals:

 

 • Facelift/mini-lift
 • Hals verstrakking en hals lift
 • Wenkbrauw lift
 • Kraaienpootjes
 • Neus-lippenplooi
 • Mond/rokersrimpels
 • Rimpels
 • Striae
 • Rosacea
 • Acné
 • Littekens
 • Fibromen
 • Ouderdomsvlekken
 • Huidverslapping
 • Rimpels bij de oren

 

De Plasma behandeling is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

 

Het traject

Tijdens het intake gesprek zal een advies en volledige informatie worden verstrekt betreffende de Plasma behandeling en de periode daaropvolgend. Uiteraard is er ook schriftelijke informatie beschikbaar.

 

Plasma behandeling voor en na

Ten slotte nog een voor en een na foto, om te laten zien wat een geweldige resultaten met deze behandeling geboekt worden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je weten of deze nieuwe techniek ook voor jou een oplossing biedt, neem dan snel contact op voor een gratis en vrijblijvend consult.

 

Op deze afbeelding is goed te zien wat het resultaat is van een ooglidverstrakking met behulp van de Plasma techniek.

De omliggende huid is mooi strak en het oog ziet er frisser en jeugdiger uit.

OVER ANGELIQUE

Met persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgvuldige behandelingen zorg ik er voor da het gewenste resultaat behaald wordt.

Graag tot ziens in mijn salon!

Angelique

OPENINGSTIJDEN

Maandag                  09.00 - 22.00

Dinsdag                    09.00 - 17.00

Woensdag               09.00 - 22.00

Donderdag              09.00 - 17.00

Vrijdag                      op speciaal verzoek

 

0610949950

Erasmusstraat  9

2851TA  Haastrecht

beauty@angels-touch.nl